Hjemmesiden loades

Scroll Scroll
Tina michelsen
| posted: 08-11-2017
Hej Laura Selv tak vil fik da i den grad kærlighed en at føle !du har ret det var helt fantastisk Silja et barn i fik skabt vild mild sårbar og stærk fuld af humor finurlig hed og entusiasme ?? fantastisk velskabte det gik lige i krop og sjæl og fødder ikke mindst hils også de andre og sig tak for det Og Laura du er fandme også god selv hørte dig i Tønder og i Eå Så ren poisig rå energi og så banjo hurra Glæder mig til at høre din nye lp Er Bang med på den jeg har et barnebarn der syntes den er mega sej og jag kan ikke blive ved at låne min søsters Tønder CD tak for dejlig levende musik Du kan roligt være stolt. Tina
Dorthe Mortensen
| posted: 07-11-2017
Jeg ser frem til din opdaterede kalender - er der flere arrangementer her i 2017 ud over Jelling 18.11.? (Har desværre kun hørt dig i Lønstrup og Egå i år ;)). v.h. Dorthe M.
Laura Mo
| posted: 01-11-2017
Tusind tak, Søren! Det var fantastisk at spille med i Womens Circle - er glad for, jeg ikke faldt igennem :-D Jeg spiller i Kbh i 2018, og så snart datoerne er i hus, offentliggøres de her på siden og på facebook.com/lauramo.musik - knus, Laura
Søren Kras
| posted: 14-10-2017
Fik set dig til womens cirkel på Tønder. Og det var jo ikke fordi du faldt igennem i det fantastiske selskab. Spiller du ikke snart i København (igen)?
Christian Damsgaard
| posted: 26-09-2017
Tak for en herlig aften i Gl. Egå jazzklub i fredags. Nærværende, sjov og superprofessionel - det gjorde I godt!
Arne Hedegaard Kristensen
| posted: 23-09-2017
Hej Laura. Tak for en fantastisk koncert i Den Runde Pavillon Brønderslev. Heldigvis blev det ikke til noget med Planet X, så jeg har mulighed for at høre og se dig en anden god gang :)
Niels Olsen
| posted: 21-09-2017
Vi så dig også på Tønder! Fantastisk..
Susanna Hansen
| posted: 28-08-2017
Tusind tak for en fed oplevelse ved Tønder festivalen ?? vi kom til klubscenen uden at vide hvem der spillede, og blev meget positiv overrasket over jeres fede optræden. Håber ikke det er sidste gang vi får lov til at møde herop Tønder festival. Hilsen Susanna
Laura Mo
| posted: 02-08-2017
Årh, tak, Jesper! Det varmer, varmer, varmer her i sommerregnen. Dejligt, I kom! Knus fra mig <3
Jesper
| posted: 17-07-2017
Kørte i torsdags de 2 x 272 km fra Middelfart til Lønstrup for at få vores årlige Laura MO fix. Det var hver eneste kørte km værd :-) Fremragende koncert med (delvist) nyt orkester.
Laura Mo
| posted: 10-07-2017
Tak for de dejlige hilsener! Yes, ny musik på vej, sidst på året. Jeg glæder mig SÅ meget. Det er virkeligt dejligt med støtten og opbakningen fra jer <3 Tusind tak. Knus fra mig.
Jeanette bendixen
| posted: 03-07-2017
Hej Laura tak for en rigtigt god koncert ved dgi stævnet i Ålborg. Så dejligt at se dig optræde - og vi glæde os til at din ny cd udkommer hilsen Jeanette. PS:lytter til dine cd hver dag
Svend
| posted: 06-06-2017
Hvor var det fantastisk at opleve dig på Rosenholm Festival. Har aldrig oplevet noget lignende! TAK. Vi nød hvert sekund. De bedste hilsner fra Svend med kone.
Clemens
| posted: 28-05-2017
Yeeess nyt musik på vej..... Endnu engang tak for en super fed aften på Kom-Bar-Do Glæder mig vildt til at høre den nye musik.
Laura Mo
| posted: 27-04-2017
FEEEEEDT! Tusind tak, Magnus!
Magnus.
| posted: 25-03-2017
Hej. Jeg faldt over dig da jeg hørte Sonja Halds nyeste album. Da deres plade var slut søgte jeg straks på dig og fandt Motel. Den sidste uge har jeg næsten ikke hørt andet. Det er bare super fedt. Tak, elsker din stemme og lyriske tekster.
Elin
| posted: 22-11-2016
Tak for en dejlig aften i Volsted forsamlingshus. Jeg har hørt Leonard Cohen i over 40 år og var rystet over hans managers bedrag - jeg har aldrig tænkt på hvor heldigt, det var for alle os andre :-) Havde hun ikke lavet det grumme nummer havde jeg feks ikke hørt ham i Ålborg 2012. Så tak for en ny skæv vinkel - den vil jeg tænke over. Også tak for den med æblebiden og de andre.
Laura Mo
| posted: 03-11-2016
Tak for de søde hilsner !! Når der står 'lukket arr.' eller 'privat koncert', betyder det, at det ikke er offentlige arrangementer, men kun for dem der er inviterede til koncerterne. Men Mikael og Lisa - jeg spiller i Skørping foråret 2017, så hold øje med tourkalenderen :-)God dag til alle, Laura
Laila Larsen
| posted: 18-10-2016
Jeg hørte dig tilfældigt i radioen, og stormede afsted for at købe din CD Motel. Når jeg hører din skønne stemme og dine fantastiske tekster, bliver jeg bare så glad, men tårerne for også frit spil, det er simpelthen umuligt andet. endelig en sangerinde med en unik stemme, så bliv endelig ved med at skrive dine pragtfulde tekster. frisk vind til dig fremover. de bedste hilsner Laila Larsen
Mikael og lisa...
| posted: 06-10-2016
hej laura... fedt jeg lige tilfældigvis kom forbi torvet i skive. Har en der gerne vil høre dig i skørping. hvad menes der med lukket koncert - er det helt umuligt ellers må vi til Odder.. NB! cd'en sidder fast i bilen lige nu - nr. 5!!! :) hav det godt..
Navn:
Besked:
Skriv